Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP İstanbul İl Başkan adayı Özgür Çelik’ten mesaj

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen İstanbul İl Başkanı adayı Özgür Çelik, görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

Özgür Çelik, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na, “Örgütümüzün adayıyım. Büyükşehir Belediye Başkanımızın adil, yeşil, yaratıcı İstanbul yürüyüşüne omuz vermek için adayım” sözleriyle aday olmuştu.

Çelik, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Görüşmeye ilişkin X hesabından açıklamaya yapan Çelik, şunları yazdı:

“Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu bugün Genel Merkezimizde ziyaret ettim. Genel Başkanımız İstanbul Kongresinin demokratik şekilde gerçekleşmesini temenni ederek, adaylık sürecimde başarılar dilediler. Genel Başkanımıza verimli görüşmemiz için teşekkürlerimi sunarım. Genel Başkanımızın açtığı yolda hedefimiz İstanbul’u yeniden kazanmak ve genelde de iktidar olmaktır. Adaylık açıklamamda da belirttiğim gibi kararlılıkla yoluma devam ediyorum.”

Cemal Canpolat da adaylığını açıkladı

Genel Merkez tarafından desteklendiği belirtilen eski İl Başkanı Cemal Canpolat, 27 Eylül Çarşamba günü saat 18.00’de CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yapacağını bildirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Canpolat, “Kuruluşunun 100. Yılında, 100 yıllık çınarın İstanbul İl Başkanlığına adayım” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir