CANLI | Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş için sözleşme kararı!

Türkiye’de transfer tescil dönemi 24 Haziran itibariyle açılacak. Kulüp anlaşma sağladıkları oyuncuları bu tarihten itibaren kadrolarına dahil edebilecek. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm Süper Lig kulüpleri transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek için girişimlerini hızlandırdı. İşte 11 Haziran tarihli günün öne çıkan transfer haberleri…

CANLI

18:17 11 Haziran 2024

MERT HAKAN İLE 2 YILLIK İMZA

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, iç transferde harekete geçti. Bu sezon sonu sözleşmesi biten Mert Hakan Yandaş hakkında karar verildi.

Sarı-lacivertliler, 29 yaşındaki futbolcu ile yeni sözleşme için anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile iki yıllık sözleşme imzalayacak.

2020 yılından bu yana Fenerbahçe’de oynayan Mert Hakan Yandaş, sarı-lacivertli takımla çıktığı 122 maçta 10 gol attı ve 21 asist yaptı. (Fanatik)

15:13 11 Haziran 2024

BEŞİKTAŞ’IN YENİ TRANSFERİ YARIN İSTANBUL’A GELİYOR

Beşiktaş yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar son olarak Altetico Madrid’de forma giyen Gabriel Paulista ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Ertan Süzgün’ün haberine göre Gabriel Paulista resmi sözleşme ve sağlık kontrolleri için yarın İstanbul’a geliyor.

09:43 11 Haziran 2024

BEŞİKTAŞ, HUMMELS VE SAVIC’İ BEKLEMEYE GEÇTİ

Beşiktaş, stopere deneyimli bir isim takviyesi yaparak lider eksiğini de kapatmanın peşinde. Kartal’ın temaslarını kurduğu Mats Hummels ile Stefan Savic’e teklifler iletildi ve karar boyutuna geçildi. Savic’in menajeri Zarko Pelicic ile ilk görüşmede anlaşamayan Beşiktaş, ikinci görüşmede beklemediği taleplerle karşılaştı.

SAVİC CEPHESİ FİYATI ARTIRDI

Siyah-beyazlılara daha önce 4 milyon Euro maaş isteğiyle gelen Savic cephesi, bu kez Suudi Arabistan’dan teklif aldıklarını belirtip 5-6 milyon Euro bandında yıllık ücret istedi. Yönetim ise 3.5 milyon Euro’da ısrar ederek ‘karar sizin’ dedi.

HASAN ARAT HUMMELS’İ İSTİYOR

Başkan Hasan Arat’ın en önem verdiği isim Mats Hummels… 35 yaşındaki Alman futbolcuyla görüşen Başkan Arat, ikna sürecini hızlandırırken oyuncu da Roma ile Milan’dan teklif olduğunu ve bunun için düşüneceğini söyleyip zaman istedi. (Sabah)

09:40 11 Haziran 2024

MOURINHO, FERDİ VE OOSTERWOLDE’Yİ BIRAKMIYOR

Portekizli teknik adam, Avrupa’nın dev kulüplerinin peşinden koştuğu Jayden Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu ile görüşme gerçekleştirdi.

Tecrübeli teknik adam iki yıldız oyuncuya, “Önümüzdeki sezon Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrolarından birini kuracağız. Yapacağımız transferler ve mevcut kadromuzla birlikte Avrupa ve Türkiye’de ses getireceğiz. Elde edeceğimiz başarılarda sizlerin desteği çok önemli” diye konuştu. (Takvim)

09:38 11 Haziran 2024

GALATASARAY, FOFANA’DA ISRARCI

24.şampiyonluğun ardından hız kesmeden transfer harekatına başlayan Galatasaray’da, çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kadrodaki eksiklikleri Okan Buruk’un önderliğinde doldurmaya çalışan sarı-kırmızılılar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Cimbom’un transfer listesinde yer alan Youssouf Fofana, kulübü Monaco ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.

İTALYANLAR DUYURDU

Fabrizio Romano’nun haberine göre, Fofana’nın Monaco’dan ayrılık kararını hem kulüp hem de oyuncu tarafının doğruladığı belirtildi. Fofana’nın kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği ancak şu anda transfer için ileri düzeyde bir görüşme olmadığı kaydedildi.

OKAN BURUK ISRARCI

Öte yandan 25 yaşındaki Fransız oyuncunun transferini Okan Buruk’un çok istediği öğrenildi. Monaco’nun üç sezon önce Strasbourg’dan 15 milyon Euro’ya transferi olan Fofana’nın, özellikle Cim-Bom’un orta sahasına büyük katkı sağlayabilecek bir isim olduğu dile getiriliyor.

Ayrıca Fofana’yı isteyen sadece Galatasaray değil. Sarı-kırmızılıların bu yarıştaki en büyük rakibi İngiliz devi Arsenal. Güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olarak gösterilen Fofana’nın Monaco ile mevcut sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyordu futbolcu

09:36 11 Haziran 2024

FENERBAHÇE’DEN İLK RESMİ HAMLE

Fenerbahçe’de olağan seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç, transfer çalışmalarına kaldığı yerden başlıyor. Ali Koç ve yönetimi, Jose Mourinho’nun listesi doğrultusunda harekete geçecek. Ali Koç ve yönetimi, Jose Mourinho’nun listesi doğrultusunda harekete geçecek.

İLK SIRADA O VAR

Jose Mourinho’nun önceliği savunma ve orta sahaya verdiği ve 6 numara için listenin ilk sırasına Tottenham’dan eski öğrencisi Pierre-Emile Hojbjerg’in adını yazdığı öğrenildi.Taraflar bu hafta sonu İngiltere’de bir araya gelecek ve transfer için ilk resmi adım atılacak.

FENERBAHÇE’DEN 8 MİLYON EURO

İngiliz ekibiyle 2025’e kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe’nin 8 milyon euro teklif edeceği öğrenildi. Tottenham ise İtalyan ekibi Napoli’nin de talip olduğu Danimarkalı orta saha için 14 milyon euro istiyor.

39 MAÇTA SÜRE BULDU

28 yaşındaki futbolcu, geride kalan sezonda Tottenham’da 39 maçta süre buldu.

09:30 11 Haziran 2024

FENERBAHÇE’YE 3 DÜNYA YILDIZI BİRDEN

Fenerbahçe’de hedef, en az Mourinho kadar ses getirecek isimleri kadroya katmak. Yönetimin en büyük hayalinin, Robert Lewandowski’ye Çubuklu formayı giydirmek olduğu öğrenildi.

Polonyalı gol makinesine imza attırmak hiç kolay değil. Ancak yönetim tüm imkanlarını zorlamaya kararlı. Barcelona, finansal sorunları nedeniyle 130 milyon Euro’luk satış yapamazsa, yeni sezonda birçok yıldızını La Liga için kadroya yazamayacak. Bu durum, Fenerbahçe’nin şansını biraz da olsa artırıyor.

FELIX DE LİSTEDE!

Öte yandan Kanarya’nın gündemindeki Joao Felix de geçen sezon kiralık oynadığı Barça’da kariyerine devam etmek istiyor.

Ancak şu anki ekonomik durum nedeniyle bunun gerçekleşmesi hiç de olası görünmüyor. Yönetim bir yandan da bonservisi Atletico Madrid’de bulunan Felix’i yakından takip ediyor.

DÖNMEK İSTİYOR!

Sarı-Lacivertliler’e bir güzel haber de Suudi Arabistan’dan geldi. Jose Mourinho’nun imza atmaya hazırlandığı dönemde Sadio Mane’nin adı Fenerbahçe ile anılmaya başlamıştı. Birçok kaynak, Senegalli yıldızın Al-Nassr’dan ayrılıp Avrupa’ya dönme kararı aldığını ileri sürdü.

Al-Nassr’ın da Luiz Diaz, Bernardo Silva gibi yıldızları transfer etmek için bu ayrılığa onay verdiği belirtildi. Yeni sezonda daha hızlı bir oyun oynatmayı planlayan Jose Mourinho’nun, Mane’yi çok istediği iddia edildi. (Fanatik)

09:27 11 Haziran 2024

SEMİH KILIÇSOY’A PSG KANCASI

Tarihinin en sıkıntılı sezonlarından birini geride bırakan Beşiktaş’ta parlayan isim genç oyuncu Semih Kılıçsoy oldu ve attığı gollerle taraftarı sevindirdi. 18 yaşında gösterdiği performans ile dev takımların dikkatini çeken Semih Kılıçsoy için önemli bir iddia ortaya atıldı.

Fransa basını, Lig 1 devi Paris Saint Germain’in, Semih’in peşinde olduğunu belirtti. Genç oyuncuyu takip eden PSG yetkililerinin, 1,80’lik futbolcunun EURO 2024 performansını da izleyeceği ve buna göre teklifte bulunabileceği ifade edildi.

Vincenzo Montella tarafından Türkiye’nin EURO 2024 kadrosuna dahil edilen Semih Kılıçsoy bu sezon çıktığı 35 maçta 12 gol atıp, 3 asist yaptı. Genç oyuncunun Beşiktaş’la 2028’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

09:25 11 Haziran 2024

TRABZONSPOR, ONUACHU’DAN VAZGEÇMİYOR

Trabzonspor’da Paul Onuachu aşkı bitmiyor… Kiralık oynadığı geçen sezon attığı 17 golle takımın en önemli isimlerinden biri olan Nijeryalı santrfor, sözleşmesi bitince ayrıldı.

Bordo-mavili takımın tekrar istediği 2.01’lik dev golcü için kulübü Southampton yüksek bonservis belirleyince umutlar azalmıştı. Ancak 30 yaşındaki oyuncunun da Trabzonspor’da oynamak istediğini kulübüne bildirmesi sonrası yönetim, bir kez daha harekete geçti.

TRABZONSPOR’UN YENİ TEKLİFİ

Son olarak 2.5 milyon Euro kiralama bedeli ve İngiliz ekibinin sahiplerinin yüzde 70’ini elinde bulunduğu Göztepe’ye bir oyuncu verilmesi teklif edildi. Ayrıca sözleşmeye zorunlu satın alma opsiyonunun da eklenmesi gündeme geldi.

Taraflar arasında temasların tekrar başladığı ve adı Beşiktaş ile de anılan Onuachu’nun tekrar bordo-mavili formayı giyebileceği kaydedildi. (Sabah)

09:24 11 Haziran 2024

FRIEDEL’IN İLK HEDEFİ INSIGNE

Teknik direktör sorununu Giovanni van Bronckhorst’u takımın başına getirerek çözen Beşiktaş, gözünü kadroya sınıf atlatacak yıldız transferlere çevirdi. Hedefteki yeni isim, dünyaca ünlü İtalyan futbolcu Lorenzo Insigne…

MLS ekibi Toronto forması giyen 33 yaşındaki kanat forvet, Avrupa’ya geri dönmeye sıcak bakıyor. Beşiktaş’ın danışmanlık görevine getirdiği Amerikalı Brad Friedel, ülkesindeki iyi ilişkilerini bu transferi bitirmek için kullanacak.

Napoli performansıyla yıldızlaşan ve İtalya Milli Takım formasıyla 54 maçta 10 gole imza atan Insigne, bu sezon Toronto ile 10 maçta 3 gol ve 3 asist üretti. Görüşmelere başlayan Friedel, transferi kısa sürede bitirmeye çalışacak. (Fanatik)

09:21 11 Haziran 2024

GALATASARAY’DAN THURAM HAMLESİ

Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray, geçen sezon en çok sıkıntı çektiği iki bölgeden biri olan orta sahanın göbeği için dünyanın sayılı oyuncularından birini istiyor.

Sarı-kırmızılı ekip orta saha arayışları doğrultusunda çarpıcı bir ismi gündemine aldı. Nice’de forma giyen Khephren Thuram’ı listesine alan GalatasaraY, Okan Buruk’un çok istediği yıldız için tüm imkanları seferber etmeye hazır.

Takvim’in haberine göre; 35 milyon Euro piyasa değeri olan Thuram’ın transferinin, sözleşmesinin son yılına girmesi sebebiyle 15 milyon Euro bandında bir bedelle sonuçlanabileceği iddia ediliyor.

Avrupa’dan çok ciddi talipleri bulunan Fransız milli oyuncu için, Barcelona, Roma, Manchester United gibi pek çok dünya devinin sırada olduğu biliniyor. (Takvim)

Canlı Anlatım Özeti

  • MERT HAKAN İLE 2 YILLIK İMZA
  • BEŞİKTAŞ’IN YENİ TRANSFERİ YARIN İSTANBUL’A GELİYOR
  • BEŞİKTAŞ, HUMMELS VE SAVIC’İ BEKLEMEYE GEÇTİ
  • MOURINHO, FERDİ VE OOSTERWOLDE’Yİ BIRAKMIYOR
  • GALATASARAY, FOFANA’DA ISRARCI
  • FENERBAHÇE’DEN İLK RESMİ HAMLE
  • FENERBAHÇE’YE 3 DÜNYA YILDIZI BİRDEN
  • SEMİH KILIÇSOY’A PSG KANCASI
  • TRABZONSPOR, ONUACHU’DAN VAZGEÇMİYOR
  • FRIEDEL’IN İLK HEDEFİ INSIGNE
  • GALATASARAY’DAN THURAM HAMLESİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir