İyi Parti lideri Dervişoğlu: İktidar adeta kendini yemeye çalışan bir yılan misali kendi kuyruğuyla savaşıyor, aynada gördüğü suretine “terörist” diyor,

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Dervişoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“İktidar adeta kendini yemeye çalışan bir yılan misali kendi kuyruğuyla savaşıyor. Kendi geçmişini unutan bir meczup gibi aynada gördüğü suretine terörist diyor, albümde gördüğü fotoğraflarına ise darbeci diyor FETÖ’cu diyor. Vesayet vesvesesine sığınarak millete operasyon çekiyor.

“28 şubat zulmünde muktedirleri memnun milleti mağdur eden ve o haklı mağduriyetten  insafsızca nemalananları abad eden yine o yargıydı. Şerefli Türk ordusuna kurulan şerefsiz kumpaslarda yalanları doğrular üzerine boca ettiren yine aynı yargıydı. Devlet sırlarını yağmalayan da o idi. FETÖ ile sözde mücadele edenlerin senin fetöcüm benim fetöcüm borsasında yatırımı muktedirlere yapan yine o yargıydı. Tek adam sisteminde Sinan Ateş’in kanıyla iddianame yerine ahtır senedi yazan da o senedi cirolayan da yine aynı yargıydı. İddianame değil ibraname hazırlamışlardı.

Ayrıntılar gelecek…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir