Olaylı boşanma: Mutfak eşyaları için birbirine girmişler

“Bodyguard” ve “Robin Hood” gibi filmlerle tanınan ünlü aktör Kevin Costner’ın (68) çekişmeli boşanma süreci devam ediyor.

Son mahkeme belgelerinin de ortaya koyduğu gibi, mutfak eşyaları, çift arasında bir tartışma konusu haline geldi.

Çift, Baumgartner’ın nafakasından tencere ve köpek yatağı kullanımı dışında iddia edilen 100 bin dolarlık plastik cerrahi harcamasının ayrıntıları üzerinde tartışırken belge de artan gerilimi vurguluyor.

Kevin Costner ve Christine Baumgartner üç çocuklarıyla birlikte…

MALİ YÖNDEN ANLAŞMAZLIK SÜRÜYOR

Mayıs ayında boşanacaklarını ilan ederek hayranlarını şaşırtan çiftin ilişkisi, sadece birkaç hafta önce, Costner’ın “isteksizce boşanmayla karşı karşıya olduğunu” ima etmesiyle de darbe almıştı.

Anlaşmazlık, Baumgartner’ın Santa Barbara’da oturdukları evleri olan 145 milyon dolarlık sahil mülkündeki bazı eşyaları kaldırma isteğiyle tetiklendi.

İstek listesinde kap kacak, köpek yatağı, plaj şemsiyesi, meyve sıkacağı ve egzersiz bisikleti vardı.

Costner’ın hukuk ekibi ise, banyo malzemeleri, el çantaları, giysiler ve mücevherler gibi kişisel eşyaların alınmasına herhangi bir itirazları olmamakla birlikte, diğer herhangi bir kalem üzerinde yazılı olarak anlaşmaya varılması gerektiğini açıkça belirtti.

İddialar arasında Costner’ın boşanma davası açmadan önce ev personelinin kredi kartlarını nakit biriktirmek için kullanmakla suçlaması bulunurken buna yanıt olarak Baumgartner, çocuklarının mali olarak yeterince desteklenmediğini ve gerçek servetin saklanmaya çalışıldığını iddia ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir